Reactie plaatsen

Reacties

Aniek
een jaar geleden

Ik ben bij Renate geweest met mijn dochtertje van 7 jaar oud. Zij zat in groep 4 maar moest toch terug naar groep 3. Dat heeft een flinke impact gehad op haar leventje. Ze was enorm ongelukkig en onzeker! Wij als ouders wisten niet meer wat we ermee aan moesten en toen kwam Renate op ons pad. FANTASTISCH! Mijn dochtertje is weer de oude en gaat met plezier naar school. Zo dankbaar dat ze ons heeft kunnen helpen!

Kim
2 jaar geleden

Ik ben een aantal keer bij Renate geweest. Zij heeft mijn schouders/rug losgemaakt dmv cupping. Bij mij zitten nek, schouders en rug chronisch vast en als ik behandeld ben zit het echt los en voel ik veel meer bewegingsvrijheid!
Ter afsluiting onderga ik een Reiki behandeling. Mijn lichaam reageert hier altijd sterk op. Dit is echt heel apart om te merken. Renate trekt daarna een Reiki of engelen kaart voor mij. Vaak is deze heel treffend en geeft dit stof tot nadenken.
De sfeer bij Renate is echt heel erg ontspannend en rustgevend. Alles kan gevraagd en besproken worden. Niets is gek.
Kortom een hele fijne plek om je te laten behandelen!

Lily
2 jaar geleden

Wat een serene rust heerst er in de behandelkamer van Renate. Ik wordt geholpen met mijn inslaap problemen, en meteen na de eerste behandeling was er al resultaat. En iedere keer weer heel ontspannen naar huis . Ga zo door Renate , ik denk dat je veel mensen kan helpen.

Nellie
3 jaar geleden

Diverse malen bij Renate op de behandeltafel gelegen…dat waren alle keren fijne ontspannende ervaringen. Renate is gepassioneerd en toegewijd, neemt de tijd voor je en richt al haar aandacht op jouw holistische comfort…je gaat ontspannen en voldaan naar huis…ik sliep heerlijk en voelde me de volgende dag energiek en uitgerust!!!
Ik wens Renate dan ook alle succes met het uitbouwen van lucky-balance!!!

Karin Reineman
3 jaar geleden

Renate heeft mij in mijn Burnout behandeld door middel van Reiki . Dit heeft mij heel goed geholpen . Hierdoor meer energie en een minder gespannen gevoel in mijn lichaam . Renate heeft een kundige professionele houding .

Lisenka
3 jaar geleden

Ziet er top uit lieve Naat! Heel veel succes ❣️

Lambertus Wip
3 jaar geleden

Mooie praktijkruimte Renate! Succes!