De tarieven

De Chakra Healing kost €40

De overige behandelingen kosten €45

De behandelingen duren zo'n 45-60 minuten.

 

Een combinatie van behandelingen behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij de prijzen variëren in tijd, zo kost een combinatie behandeling van 45 tot 60 min. €45 en een behandeling van 90 min. €75

 

Er mag contant betaald worden of ik stuur je, na de behandeling, een tikkie.

 

Ik nodig je uit om de behandelingen in stilte te ervaren. Natuurlijk mag er gepraat worden, ik ga mee in jouw flow, maar je zult merken dat wanneer je je ogen sluit en stil bent de behandeling anders zal zijn dan wanneer je praat. Door het praten blijven we in ons hoofd, in de stilte dalen we af naar ons hart en ga je voelen. 

 

De hoeveelheid van de behandelingen

Ik krijg deze vraag met regelmaat en is moeilijk vooruit in te schatten het hangt nl af van welke klacht je hebt, op welk gebied, hoelang deze al aanwezig is en hoe jezelf omgaat met de klacht. Na 1 behandeling ben je meestal niet van je klacht af, dit lukt b.v. een fysiotherapeut ook niet, maar de ervaring leert dat er na 3 behandelingen verbeteringen worden waargenomen en dat er na 5 behandelingen al veel bereikt is. Mijn advies is om de 1ste 3 behandelingen met een tussenpozen te doen van maximaal 2 weken, de daarop volgende behandelingen kan wat meer verspreid nl tussen de 4-6 weken. Natuurlijk voelen we samen wat een goed moment is om te stoppen al geef ik wel mee dat een APKtje eens in het kwartaal altijd een goed idee is.

 

Informatie die tijdens de behandeling gedeeld wordt zal ik niet naar de buitenwereld toe communiceren. Jij mag bepalen wat je wilt delen en wat niet.

 

Het is raadzaam om na iedere behandeling extra water te drinken, zodat de afvalstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen, waardoor je sneller hersteld.

 

De behandelingen vinden plaats in een rustgevende, sfeervolle ruimte. Deze ruimte bevindt zich op zolder waarvoor 2 trappen genomen moeten worden, er is geen lift aanwezig.